Eerst meer informatie?

 

Stuur een email naar Gert-Jan Vroege met uw naam, emailadres en uw mobiele nummer. Een bestuurslid van de HLSK zal u bellen om uw vragen te beantwoorden. Het emailadres van Gert-Jan Vroege staat onder de adresgegevens op deze pagina.

 

 

 

 Contact

Contactgegevens

HLSK

Gert-Jan Vroege (penningmeester)

Amstel 224-3

1017 AJ  Amsterdam

Emailadres: mail.hlsk@gmail.com

 

Pas jij bij de HLSK?

Van iedere drie nieuwe deelnemers bij de HLSK valt er één af. Vaak omdat de verwachtingen niet uitkomen. Doe eerst de test Pas jij bij de HLSK? om te weten te komen of het deelnemen aan een schaatstrip van de HLSK iets voor jou is.

 

Deelnemer worden?

Stuur een email naar bovenstaand emailadres met daarin "Ja, ik wil deelnemer worden", inclusief uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres. Alleen wanneer u ouder bent dan 18 jaar komt u voor deelname aan tochten van de HLSK in aanmerking. Er is op dit moment geen wachtlijst. Indien u zich voor 15 november aanmeldt en de deelnemersopleiding volgt, kunt u het komende seizoen al mee. Indien u zich later aanmeldt, dient u een seizoen te wachten, omdat deelname aan een (meerdaagse) trip uitsluitend na het volgen van de deelnemersopleiding mogelijk is.

 

Kosten als rijdende deelnemer

Eenmalig € 10,- voor de inschrijving plus een jaarlijkse contrubutie van € 25,-. Na het volgen van de deelnemersopleiding krijgt u volledige toegang tot www.skridsko.net om in te kunnen schrijven op tochten van de HLSK.

 

Supporter of donateur worden?

Stuur een email naar bovenstaand emailadres met "Ja, ik wil supporter van de HLSK worden", inclusief uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres. U betaalt eenmalig € 10,- voor de inschrijving en jaarlijks € 6,25 contributie. U krijgt volledige toegang tot www.skridsko.net om de actuele berichtgeving van de HLSK te volgen.

 

 

 Er is momenteel geen wachtlijst!

 

Het succes van de HLSK heeft al behoorlijk wat enthousiastelingen bij elkaar gebracht. Omdat we slechts een beperkt aantal gidsen hebben, komt het regelmatig voor dat we een wachtlijst hebben.

 

De HLSK schaatst met gidsen, omdat we ons op onbekend natuurijs begeven en de veiligheid zeer belangrijk is. Met name het schaatsen in Zweden kan tot grote verrassingen leiden als je de omstandigheden niet kent.

 

Het groeivermogen van de HLSK is dus niet zo heel groot, maar door de recente uitbreiding van het aantal gidsen, is er op dit moment plaats voor enkele tientallen nieuwe deelnemers.

 

          Copyright ® 2010-2016 www.hlsk.nl

 

HLSK - Zweeds schaatsen
www.hlsk.nl